LASHIONISTA

0

lashionista-gr

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑεξτένσιον βλεφαρίδας

Περισσότερο από ένα μάθημα, είναι ένα νέο πρότυπο

Τα extension βλεφαρίδας είναι μια μοναδική ευκαιρία. Έχουμε σχεδιάσει το μάθημα μας έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από αυτό.

για να είστε επιτυχημένοι, είναι απαραίτητο να  μπορείτε να εφαρμόσετε όμορφες, μακράς διαρκείας, άνετες και ασφαλείς βλεφαρίδες.
Glue. Medical Grade. Made in the EU. Long Lasting. Lashes. Enough for 100+ sets! Super-soft & glossy. Feather light. & More! Filled with items hand picked to get you off to a flying start! Choice. Your kit, your choice. Choose from 4 colours & a variety of lashes.
είστε  μοναδικοί. Έχετε τις δικές σας δυνάμεις και όρια, όπως όλοι μας. Έτσι κρατάμε τις τάξεις εκμάθησης εξτένσιον βλεφαρίδων μικρές. ...για να επικεντρωθούμε στις ανάγκες σας. ασφάλεια. ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΗ σασ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ
				Ολα τα λάθοι στην εφαρμογή των εξτένσιον βλεφαρίδας μπορούν εύκολα να αποφευχθούν
				Θα διδαχτείς  τους 6 κανόνες της  lashionista ... που είναι απλοί κ’ εύκολοι στο να εφαρμοστούν, αλλά απαράβατοι κανόνες για την ασφαλή εφαρμογή. Είναι τα θεμέλιο της τεχνικής μας και δημιουργήθηκαν για να σταματήσουν  τα λάθη
				αφοσίωση. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. Ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο (8-10) ώρες μαζί σας, έτσι ώστε να καλύψουμε περισσότερο περιεχόμενο από ότι άλλα μαθήματα extension βλεφαρίδων. 
Η ημέρα σας χωρίζεται σε τμήματα πρακτικής και θεωρίας, ξεκινάμε από τα βασικά και προχωράμε σε προηγμένες τεχνικές, ώστε να μην σας υπερφορτώνουμε και να σας είναι πάντα ενδιαφέρον!
Συμπεριλαμβάνουμε πολλές δοκιμασμένες συμβουλές μάρκετινγκ και προώθησης για να επιταχύνετε με επιτυχία το ξεκίνημα σας!
				
				υποστήριξη. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Η αναθεώρηση Φύλακας Άγγελος είναι ή δωρεάν,  υπηρεσία συμβουλών που αναλύει σε βάθος την τεχνική σας, προκειμένου να την τελειοποιήσετε  μετά από την αποχώρηση σας.. 
Απλώς πάρτε μερικές φωτογραφίες και  στείλτε τις σε εμάς, εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα. 
 Είμαστε πάντα εδώ για να προσφέρουν δωρεάν συμβουλές ... 
Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!
				Lashionista Guarantee TM. ... ...και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τις ικανότητές σας στη πορεία?
Μπορείτε να επανεκπαιδευτείτε και πάλι  δωρεάν!
Book Here

ΈΧΕΤΕερωτήσεις?

1

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΩ ?

95 % των μαθητών μας τα καταφέρνουν από την πρώτη φορά.

Και για όσους δυσκολεύονται, είτε απλώς επιμηκύνουμε την καθοδήγηση Φύλακας Άγγελος ™ για μία ή δύο περισσότερες εργασίες πρακτικής εξάσκησης ή τους καλούμε ξανά για μια συνεδρία ανανέωσης - δωρεάν.

2

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ?

Όχι, μόνο εσείς !

3

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΩ?

Είναι στο χέρι σας . Αφού ολοκληρώσετε τις 5 εργασίες πρακτικής εξάσκησης, μπορείτε να υποβάλετε τις φωτογραφίες σας στην καθοδήγηση «Φύλακας Άγγελος».

Μετά από την αξιολόγηση, ( συνήθως εντός 48 ωρών ) , θα λάβετε το πιστοποιητικό σας.

4

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ?

Τα extension βλεφαρίδας δεν είναι μια εύκολη θεραπεία ομορφιάς , επομένως η καλή εκπαίδευση είναι απαραίτητη ....οι καλές τεχνίτριες extension βλεφαρίδας είναι πάντα σε ζήτηση.

Αλλά , όπως συμβαίνει με κάθε νέα δεξιότητα τις πρώτες φορές μπορεί να αισθάνεσαι λίγο περίεργα ... και κάποια πιθανό να τα καταφέρει πιο γρήγορα από τους άλλους ... αλλά μετά από μερικές ώρες εξάσκησης που θα κάνει το 'κλικ' .

«Στην πραγματικότητα , πολλοί που έχουν εξειδικευτεί , βρίσκουν την εφαρμογή extension βλεφαρίδαςθεραπευτική. ( Ναι, πραγματικά ! )» .

5

ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Κανένα πρόβλημα.

Εάν έχετε εκπαιδευτεί κάπου αλλού, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι, τώρα προσφέρουμε και έκπτωση σε μετεκπαιδευόμενους μαθητές λόγω της μεγάλης ζήτησης , με ή χωρίς το κιτ.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο...hello@lashionista.gr για περισσότερες πληροφορίες .

6

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ?

Ναι!

έαν έρθετε μαζί με κάποια φίλη σας θα σας έχετε έκπτωση. hello@lashionista.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ερωτήσεις ?

Κανένα πρόβλημα! Ρωτήστε μας στο hello@lashionista.gr